1.3.2024, perjantai.
 
Latutilanne

Säätila Satakunnassa


© Ulvilan Ura 2024
Hiihto

ULVILAN URAN HIIHTOASIAT:


ILMOITTAUTUMISET Hiihtokilpailuihin kaudella 2017-2018 Satu Vaahtiolle numeroon 050 3291 222, joko soittamalla tai tekstiviestillä. Lähetä ilmoittautumisesi ajoissa vähintään 2 arkipäivää ennen viimeistä virallista ilmoittautumisaikaa.

Seura tukee urheilijoitaan kilpailu- ja leirikulujen kustannusten osalta seuraavasti .

HIIHTO HARRASTUKSEKSI
Hiihdon harrastus on lisääntynyt uuden liikuntatutkimuksen mukaan. Hiihtoharrastus on kolmen yleisemmän harrastus- ja liikuntamuodon joukossa. Useat kuntoilijat ovat löytäneet hiihdon tehokkaana ja monipuolisena kunnon ja työkyvyn ylläpitäjänä. Ulvilassa Massilla on hyvät hiihdon harrastusmahdollisuudet. Massilla on upeat valaistut ja hyvin hoidetut hiihtopaanat sekä perinteiselle että luistelutavalle. Latuvaihtoehtoja on useita, tasaisemmista kuntoladuista rankempiin kilpareitteihin. Jos kiinnostus herää kilpahiihtoon lisätietoa saa Uran hiihtojaokselta. Yhteystiedot löytyvät toimihenkilöt sivulta.

 

UUSI LATUTILANNESIVU on osoitteessa --> Latutilanne

___________________________________________________________________

Hiihto-lisenssit ja vakuutukset

Ulvilan Ura maksaa hiihtokoululaisten (junior-/seuracup 6-12v ikäisten) kilpailulisenssit sekä vakuutuksen.

Hopeasompaikäiset ja sitä vanhemmat hankkivat sekä maksavat lisenssinsä itse.

___________________________________________________________________

 

Kun käydään ohjatussa valmennusryhmässä Jämin putkessa hiihtämässä niin käytä Uran vihkoa, johon merkitset nimesi ja päivämäärän. Näin laskutus Uran kautta omavastuulla. Yksittäiset hiihtokäynnit maksetaan itse kassalle jolloin ei merkintää vihkoon.

 

Latutilanteen muokkaus